Kérd az ingyenes tanácsadást

Az emberi kapcsolatok alakulása

A pandémia még inkább hozzá tett a korábbi kapcsolatok alakulásához mindazok mellett, hogy sokan hajlamosak a fokozott érzékenységre, ingerlékenységre.

Elég egy kicsi véleménykülönbésg és már jönnek is az indulatok a negatív gondolatok.

Ráadásul a véleménykülönbségekből adódó emberi kapcsolatok romlása egyenesen arányossá válik akár mások minősítésével is.

Véleményem nekem is van és már tanulom a másikét tiszteletben tartani. Ez szerintem a személyiségünk fejlődésének az egyik pillére.

Ugye?

Mindannyian látjuk.

hordmaszkotnemhordmaszkoténmegmondtamhogymaradjotthonmerttesemmardhatszkiperszemertteaztánotthonvagyésazthiszedhogyelkerülheted… és így tovább!

Azt mondják, hogy a pillanatnyi helyzetre való reagálásunk és refelktálásunk nagyban összefügg azzal, hogy a múltban szerzett elfojtott traumákat és tragédiákat, amik ugyan már a látóhatárunkon kívül vannak, de az elménkben mélyen raktározódva ott vannak. Emlékeink, akár kellemes, akár rosszak, sejtjeinkbe égetve őrizzük. Félelmet erősítenek magabiztosság hiányában. Az elraktározott negatív érzelmeket örömmel, reménységgel és bátorsággal kell felcserélnünk.

Meg kell fejlődnünk a klasszikusokat: semmi sem fekete – fehér.

Nagyszerű hír, hogy a múlt, a jelen kihívásait a Transformation olajkeverékkel lehet irányba helyezni. Sugárzik a citrom és a borsmenta olajak tisztaságától, valamint a szantálfa és a tömjén szeszkviterpénjének revitalizáló erejétől. A szúrós luc pedig új mentális programot biztosít.

Emlékeink és megélt jelenünk legmélyebb rekeszét is elérve, a keverék képessé tesz arra, hogy hitrendszerünkben változtatásokat vigyünk végbe, és fenntartsuk azokat. Viselkedésünk, másokhoz való odafordulásunk, ítélkezésünk átváltoztatásához elengedhetetlenek a pozitív felemelő hiedelmek!

Ha még nincs Transformation olajkeveréked…. magadért és a kapcsolataidért szerezzd be!

Úgy örülnék, ha interaktívan megírnátok, nálatok mi a tapasztalat!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: