Kérd az ingyenes tanácsadást

Ismerd meg az üzleti lehetőségeket
vagy legyél termékfelhasználó

„Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.” /Mahatma Gandhi/

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj logo favicon 2

Az igazi lehetőség benned rejlik!

Az időszak idális: bármikor otthonról, csekély anyagi befektetéssel, de kellő energiabefektetéssel közösséget építhetsz, jövőt teremthetsz és bizony szép jövedelemre tehetsz szert, amit a gyermekeid örökölnek.

Mit jelent üzlettársnak lenni?

Tulajdonképpen abból szerzel bevételt, hogy javítasz az emberek életminőségén és átadod a saját tapasztalataidat és értékeidet.

Csatlakozhatsz egy csodálatos, támogató közösséghez és megtapasztalhatod a teljes szabadságot.

A független életmód a gondatlanság érzését jelenti, a lehetőségeket, nem aggodalmaskodni, hanem tervezni, megvalósítani. Üzleti lehetőség, amit végig is tudsz vinni. Saját magad határozod meg a hogyant és azt, hogy kivel dolgozol együtt, milyen időbeosztásban és mennyit.

A célom, hogy minél több embert segítsek az útob, hogy megvalósíthassa az álmait.

Az illóolajos kezdő készletemet az egészségem támogatása miatt vásároltam meg. Megijedtem, amikor jött a vírus, mert gyerekkori asztmám van. Mint mindig, a megérzéseimre hallgattam, amikor azon gondolkodtam, mivel támogassam a szervezetem. Tudtam, hogy semmilyen gyógyszert nem szeretnék használni erre a célra.

Generációváltóként különösen jól jött, hogy nem csak az egészségemért tehetek a Young Living által, hanem egy második anyagi lábat is építhetek magamnak. Így minden szempontból biztonságban érzem magam!

A legizgatottabb pedig attól a személyes utazástól vagyok, amit magam felé teszek az illatok által. A plusz csepp pedig a fantasztikus közösség, akikhez az olajok által csatlakoztam. Hálás vagyok!

Lévay Nóri

Egyedi logózott szalag készítő
Etikett Lévay Kft.

A törődésre fektetjük a hangsúlyt, az odafigyelésre, az egyénre, arra, hogy mire van szüksége a másik félnek. A szívközpontú megosztásban hiszek!

Ami a segítségedre lesz:

Komplex tananyag

Hosszú évek során tökéletesített tudásanyaghoz és módszerekhez kapsz hozzáférést, amelyek segítségével sikereket fogsz elérni.

Hírek első kézből

Elsőként értesülhetsz minden eseményről, akcióról és új termékről. Naprakész leszel, a kommunikációd miatt pedig kitűnsz a tömegből.

Folyamatos oktatás

Részt vehetsz az összes online és offline tréningen, előadáson és továbbképzésen, ahol a vezetőktől tanulhatsz, hogy mielőbb elérd az üzleti céljaidat.

Farmlátogatás

Személyesen is megtapasztalhatod a Seed to Seal folyamatokat és ellátogathatsz az etikus farmokra, ezáltal láthatod, a munkáddal milyen közösségeket támogatsz.

Közösség

Csatlakozhatsz a magyar és nemzetközi közösséghez, megismerkedhetsz a vezetőkkel, akik mind tanítani fognak. Könnyebben és gyorsabban fogsz fejlődni.

Személyes tanácsadás

Bármilyen kérdés vagy elakadás esetén fordulhatsz hozzám és én átadom neked minden tudásomat.

Miért legyél Te is Önfoglalkoztató?

Az én legjobb érveim

Miért hallgass rám?

Pár év alatt megvalósítottam az álmom: passzív bevételem van és az időm nagy részét a családommal tölthetem.

Teljesen nulláról felépített üzletemben elértem, hogy a megélhetésünket kiegészítsem és megerősítsem a saját vállalkozásomból.

Szívesen teszek eleget a csoportom felkérésének is, ahol téma specifikusan, termékcsoportonként rendszeresen tartok előadásokat.

Több, mint 4 éves tapasztalattal rendelkezem és az ismereteimet a Young Living külföldi és belföldi eseményein is mélyítettem mind német, mind angol nyelven.

Szoros együttműködésben dolgozom a felsővonalakkal, így bármikor támogatásra van szükségem, tudom, hogy kik vannak a segítségemre az ütemes haladás miatt és mindez a partnereim számára is egy jelentős előny és segítség, hiszen a kitűzött céljait így ő is könnyebben érheti el.

0
év tapasztalat
0
előadás
0
fős hálózat

A csatlakozás lépései

Lehetsz alkalmankénti vásárló vagy törzsvásárló hűségporgramban, hogy a hűségprogram révén nagy kedvezményekhez és a bónusz, illetve jutalékkifizetésekhez is hozzájuthass. 

A Young Livingnél minden választható és személyre szabható. Lehet csak termékfelhasználó, aki néha vásárol, vagy biztosíthatod havonta a prémium termékeket magadnak.

Brand Partnerként akár azonnal elkezdheted építeni a saját üzletedet is.

 1. Regisztrálj 24 % kedvezményes áron a 2987373 tagkóddal ITT és / vagy vedd fel velem a kapcsolatot
 2. Vásárold meg a Premium Kezdőkészletet (Mi az a Premium Starter Kit? Kattints ide)
 3. Minden hűségprogramos tag számára díjmentes és egyéni konzultáció áll a rendelkezésre, ezzel is megkönnyítve az első lépéseidet.
 4. Már az elején meghatározzuk az elérni kívánt céljaidat, miértjeidet és a megvalósítás útját, és minden szükséges információt a kezedbe adok, hogy el is kezdhesd a megvalósítást.
 5. Az Aroma Akadémia oktatási felületén fogod elérni a tananyagokat, amik biztosítják majd, hogy rövid idő alatt elsajátítsd a sikeres üzlet minden csínját-bínját.

Már biztosan felmerült benned...

Egyeztess velem időpontot!
Készítsd elő a kérdéseidet és az elgondolásaidat!

A konzultáció során, ami kb. 1 óra, átbeszéljük az üzleti modellemet, elvégezzük a regisztrációt és felállítjuk a 90 napos tervedet.

Szükséged lesz egy számítógépre, telefonra a regisztrációhoz. A termékrendeléshez a bankkártyádra vagy paypal adatokra, amelyen ~200 EUR fedezet van (ez a Premium Starter csomagunk ára szállítási költséggel együtt), ami tartalmazza a 12 alapolajat és egy diffúzort az induláshoz szükséges hatékony tapasztalatszerzéshez.

E-mail címre, telefonszámra, felhasználónévre, jelszóra és egy 4 számjegyű pin kódra, ami az egyéni biztonságod érdekében szükséges az ügyfélszolgálattal történő ügyintézés során.

Az elhatározás!
YL hűségprogramos tagság és havi aktív rendelés minimum 50 pontértékben. (1 pont ~ 1,5 EUR).

A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Tapasztalataim szerint amire szükség van, az a nyitottság és az elszántság a változtatásra és a fejlődésre.

Amennyiben felhasználó szeretnél lenni, úgy egy regisztráció után elsőnek leadott rendelésre, illóolajra a tapasztalatszerzéshez.
Vásárolhatsz alkalmanként is, vagy választhatod a hűségprogramot. A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Támogasd magadat és a családodat és a tapasztalataidat oszd meg másokkal is a közösségi média felületeken, a boltban, a baráti beszélgetések alkalmával. Ha pedig ennél komolyabban gondolod és őszintén szeretnél csapatot építeni és vezetővé válni, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot és építsük fel az üzleti tervedet.

A YL egy wellness vállalat. Az illóolajok erején keresztül érjük el a testi, lelki és szellemi egészségünket. A célunk, hogy a betegségfókuszból felnőjünk a jóllétteremtő fókuszba.
Szerintem a kérdés először, hogy mi a célom és a miértem. Miért akarok bármit is tenni és hova szeretnék eljutni. Amikor ezt meghatároztam, akkor fogom tudni a kialakítani az időkeretet. A hangsúly szerintem a cselekedetekben és a hatékonyságon van.
Ha ezt meg tudnám mondani, akkor egy jós lennék. Azt tudom elmondani, hogy addig a szintig, ahova én eljutottam, azt hogyan értem el.

Röviden: a multi level marketing valós termékhez vagy szolgáltatáshoz kötött üzleti tevékenység. A piramisjáték vagy pilótajáték illegális, ritkán van termék.

Katt ide és nézd meg az erről szóló videót.

Van két gyermekem, szép családom és jövőképem. Csak olyan dologban veszek részt, amit megbízható. A YL vállalat 27 éve működik.

Ezt egy mondatban nem tudom neked összegezni, ezért készítettem egy átfogó cikket a témáról, amit ide kattintva elolvashatsz.

Elég gyakorlatias választ tudok erre adni. Ki kell próbálni a kettő közötti különbséget. És azt is tudom, hogy van, akinek pont elég, amit a boltban kap. Én már nem kötök kopromisszumot és csak a legjobbat akarom magamnak és a családomnak.

A bolti termékekhez nem jár használati utasítás.
A YL termékeihez igen, én, mi vagyunk az élő használati útmutató. Kereskedelmi forgalomban ilyen koncentrációban termékhez jutni nem lehet, csak viszonteladókon keresztül, hogy a terméket és lehetőséget teljes potenciáljában megismertessük az új felhasználókkal.

A koncentrációhoz egy példa:
1 csepp borsmenta olajunk hozzávetőlegesen 28 csésze teának felel meg.

Az illóolaj csak az egyik eszközünk. 600+ termékkel széles az a kör, akiket megszólíthatunk. Nézzük a főbb termékcsoportokat:

 • Baba – mama termékek
 • Vegyszermentes háztartás
 • Ásványi smink
 • Étrendkiegészítők
 • Személyes higiénia
 • Illóolajok
 • Üzlet

Egyre több ember ismeri fel, hogy hosszú távon fontos a minőség. Ha a saját történetünkön és tapasztalatunkon keresztül másokat inspirálunk arra, hogy ők is célokat érjenek el és javítsanak életkörülményeiken, mindig új kapuk nyílnak meg előttünk. Ez az egyik üzleti befektetésünk is egyébként: ebben a témában, ezen a területen fejlődni, személyiséget fejleszteni azért, hogy eljussunk oda, ahova vágyunk és eljuttatni másokat is oda, ahova ők vágynak.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Írj nekem a kapcsolati oldalon vagy a hello@balinthuberzsuzsi.hu email címen.

A szabad, teljes és egészségben gazdag élet rád vár.

Én pedig segítek neked az úton.

Kukkants be a kulisszák mögé

Iratkozz fel a hírlevélre, és azonnal megkapod azt a teljes webinar felvételt, amelyből megtudhatod, hogyan lehet család mellett is profitábilisan üzemeltetni a saját Young Living üzletedet.