Kérd az ingyenes tanácsadást

Egészség és fittség – Ningxia Red, a vörös erő

Álomszerű, hogy mindazt megeszi, amit főzök és az asztalra teszek. Az elveim tárháza is gazdag, de például Liza szinte alig eszik meg valamilyen zöldséget és gyümölcsből is elég korlátozott. Trükkökkel igen. Ez van - foglalkoztat ennek a pszichológiája, viszont bennem van az elengedés és kezemben a megoldás.

A Facebook csoportban vannak tematikus napok, mint például a #fitthétfő vagy #szépségkedd vagy akár a #gyerekespéntek. Ezeken a napokon leginkább a saját tapasztalataimat osztom meg és azt, hogy mi otthon hogyan használjuk a termékeket és miért imádjuk! A január hónap 2022-ben az Egészség és fittség témát fogja kibontani. Egész pontosan azokat a vitaminokat, étrend-kiegészítőket, amiket a YL kínál és amik támogatnak minket ebben.

Sokszor jön a visszajelzés, hogy tök jó, de én ezt nem tudom megfizetni. Anno én sem tudtam, viszont most már meg tudom tanítani, hogy hogyan fizesd ki a családod számára legjobbat még úgy is, ha a családi kassza ezt most még nem bírja el! No de vissza oda, amiről ez a bejegyzés szólni fog…

Az összes készítmény teljesen természetes és növényi összetevőkből áll. Igen, a helyes és vegyszermentes étrend nem is feltételezné a “kapszulákat”, “tablettákat”. Felnézek azokra az emberekre, akiknek hozzá tudnak jutni és megteremtik maguknak a makulátlan táplálkozást. Viszont sokaknak van szüksége kiegészítésre, pótlásra. Számukra mankó lehet a jó minőségű tárház.

Bíbor Rózsa nagy kedvence volt már egész kicsinek is

Lássuk csak a gyerekeket. Álomszerű, hogy mindazt megeszi, amit főzök és az asztalra teszek. Az elveim tárháza is gazdag, de például Liza szinte alig eszik meg valamilyen zöldséget és gyümölcsből is elég korlátozott. Trükkökkel igen. Ez van – foglalkoztat ennek a pszichológiája, viszont bennem van az elengedés és kezemben a megoldás. Az egyik a Ningxia Red farkasbogyó sűrítmény, ami elég hatékony gyümölcslé, ami tápanyagokban gazdag, finom, energizál, megerősíti a testet is és a szellemet is, vagyis támogatja a stabil immunrendszert és az agyi funkciókat is. A farkasbogyón (van aki gojinak ismeri) kívül más gyümölcslevek vannak benne, pld. szilva sűrítmény. Az ultramodern táplálkozási kutatások szerint a tejérzékenyeknél keresztallergia a szilva – ezt érdemes figyelembe venni, de az egyébként kiegyensúlyozott szervezetnek ez egy jó kis booster!

ningxia red 7 évr
7 érv, hogy Ningxia Redet igyál

Napi antioxidáns pótlás, roboráló szer egy betegség után, vagy kismamáknak a szervezet vas egyensúlyának támogatására, újdonsült szoptatós anyukáknak kifejezetten jó lehet. Az otthonszülésem utáni első órában megajándékoztam magam egy nagy pohár Ningxia Red-el, hogy minden sejtemhez eljusson. Habár nem volt nagy vérveszteségem, ellenben az első szülés alkalmával. Bárcsak ismertem volna akkor ezt a kincsestárat! 🙂

Idős szervezettel nincs tapasztalatom, mert mama nálunk otthonban van és egyébként sem inná meg szerintem, ismerve őt, de szívesen veszem, ha valakinek van és megosztja azt a Face csoportban, vagy itt hozzászólásban.

Bővebb infót pedig a hello@balinthuberzsuzsi.hu e-mail címen, a 06307015899 mobilszámon kaphatsz és természetesen termékrendelésben és a YL üzlet megismerésében is segítek 2022-ben is!

Illatos minden jót, Zsuzsi

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: