Kérd az ingyenes tanácsadást

Energia, mozgás, pihenés – Anyák, hogy álltok ezekkel?

Mennyire vagy fitt anyuka? Mit teszel annak érdekében, hogy nemcsak a mozgás és aktív életmód, de a pihenés is megjelenjen az életedben?

….nemsokára 41 éves leszek. Már majdnem leéltem   az életem felét.

Anyu 16 évesen szült, jó, hogy még ennyi idősen is fiatal anyuka. Így igazi szaladgálós nagymama 🤣🥰 is egyben.

Ehhez képest én már “idős” anyuka vagyok, de szeretnék még sokáig fitt maradni a gyerekek mellett és bicajozni járni, meg kirándulni, stb.

A suliban kosaraztam, röplabdáztam, kicsit kézilabdáztam. Nyáron még az autósmoziba is bicajjal jártunk 🤣.

Munkáimból adódóan is sokat mozogtam, aztán egyszer csak intenzív irodai munkám lett. Kínzott, hogy sokat kell üljek, szóval bringával kezdtem dolgozni járni, sokáig még Lizát is bicajjal vittem bölcsibe majd oviba. Míg át nem kerültünk távolabbi oviba. Utána már csak az ülőmeló és a kocsizás volt sokáig. Alig maradt valami mozgás. Bár taichizni hetente jártam.

Bíbor születése óta valami viszont megváltozott. Ennyit már rég foglalkoztam a testmozgással, mint azóta (nem esek túlzásokba és a testedzés nagykövete sem vagyok). Heti egy taichi, egy Mesó edzés, sok séta, járok rendszeresen faszcia masszázsra, előkerült a bringa.

Na ahhoz, hogy mindezekhez legyen enerdzsi, kell az alvás is….Ha én kialvatlan vagyok, teljes a szétesés. #gentlebaby segített tegnap este pld. a felpörgött csajokat elcsendesíteni. #120nap120olaj amit ajándékba kaptam Gentle Babyt is. Ezmost a diffúzorba ment. Tök jó gyorsan elaludtak és nyugis volt az éjszaka is.

Érdekes olaj amúgy, jó virágos a jázmin és a rózsának köszönhetően.

Ajánlom azoknak a családoknak, ahol sok a sírás, zaklatottság. Én is csak 2 éve próbáltam ki először Lizán. Keressetek rá a csopiban, mit írtam tapasztalatnak korábban róla.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „REDMI NOTE RNTE8T 8T #YLILLOOLAJOK”
Lehet, hogy egy kép erről: gyermek, belső tér és , szöveg, amely így szól: „REDMI NOTE 8T #YLILLOOLAJOK”

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: