Kérd az ingyenes tanácsadást
Kérd az ingyenes tanácsadást

Virtuális “Egyensúly nap”

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj esemenyek virtualis egyensuly nap
Időpont:
2021.03.27
Kezdés:
09:00
Helyszín:
online
Pillanatnyilag az a fantasztikus lehetségünk van, hogy online kapcsolódhatunk egymáshoz és magunkhoz. Öröm, hogy az újra találkozásig ez a lehetőség mindannyiunknak megadatik, hogy figyelni tudjunk a testi, a lelki és a szellemi egészségünkre. Részvételi díj: 20 EUR + ÁFA

A YL rendezvények résztvevőinek és alkalmazottainak jóléte a legfontosabb prioritás. A COVID-19 miatt a YL úgy döntött, hogy elhalasztja a 2021-es Balance Wellness Retreat-et, de addig is virtuálisan mindent megtesz, hogy tudjunk törődni magunkkal.

Legyen egy Esőcsepp illóolaj készleted és legyünk együtt a virtuális elvonuláson.
Megismerheted az Esőcsepp tréninget a globális mesteroktatótól, Tamara Packertől.
Vegyél részt termék tréningeken, illóolajos jóga eseményeken, hogy azt is elsajátítsd, mindezt hogyan tudod alkalmazni az üzletedben. Ed Dailey, globális oktatásért felelős igazgató vezetésével.
A jóga mestere és a gyógyszerész doktornő, Lindsey Elmore előadásai során a sok éves, mély tapasztalatai alapján oszt meg velünk kihagyhatatlan információkat.

Részvételi díj: 20 EUR + ÁFA
Jegyvásárlás itt: https://tinyurl.hu/Ia93/

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: