Kérd az ingyenes tanácsadást
Kérd az ingyenes tanácsadást

Esőcsepp technika

Ismerd meg a zseniális esőcsepp / raindrop technikát és hozd ki a legtöbbet az illóolajokból.

Ezt a technikát szakavatott kezektől tudod elsajátítani! Akár tőlem is! Különösen ajánljuk családanyáknak, családoknak, pároknak, hogy az otthonukban egy komlex módszerrel tudják az egyensúlyt fenntartani. Ajánljuk továbbá szakembereknek (terapeuták, természetgyógyászok, masszőrök) a szolgáltatásuk bővítésére. Egyedi és ritkán előforduló módszer még Magyarországon.

A Raindrop technika egy immuntámogató, non-invazív terápiás módszer. Kiemelkedően magas minőségű és hatású illóolajokat alkalmazunk a háton, a gerinc mentén. Az olajokat bizonyos sorrendben cseppentjük a felületre, és gyengéd mozdulatokkal bejuttatjuk azokat, eltávolítva azzal a megtelepedett kórokozókat. Enyhíteni tudja a gernicferdülésből (szkoliózis) eredő és más eredetű háti diszkomfortérzetet. Az esszenciális olajak a technikához D. Gary Young által úgy lettek összeállítva az védelmező hatása mellett hatással legyen egyúttal a szellemi és érzelmi egyensúlyunkra is.

Ezt a technikát bárki el tudja sajátítani, hogy családtagjainak szükség esetén a saját otthonában segítségére lehessen, vagy csak egyszerűen egy különleges kényeztetést nyújthasson.

Az esőcsepp technika egy nagyon biztonságos, hatékony módja annak, hogy akár lelki eredetű elakadásokon segíthessünk és megtisztítsuk a testünket időről időre.

A talpakon és a gerinc mentén történik az illóolajok felvitele. A technika 1-1,5 órát vesz igénybe. 

Amennyiben szeretnéd kipróbálni vagy megtanulni, úgy vedd fel velem a kapcsolatot a 06307015899 mobiszámon vagy a hello@balinthuberzsuzsi.hu e-mail címen.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: