Kérd az ingyenes tanácsadást

Hogyan lehet pénzt keresni a Young Livinggel?

Törődj másokkal és keress pénzt vele! Anno én még csekket kaptam az első Young Living jutalékomról. Annyira jó érzés azért pénzt kapni a YL-től, mert másokkal is törődök. Üzleti tájékoztatóval!

Ha Network Marketinggel averzióid vannak, ez a blogbejegyzés nem Neked szól!

Esetleg ha több helyről is hallottad már, hogy a Network Marketing lehetőség sokunk számára, akkor néhány kérdés után folytatjuk!

Az üzleti tájékoztatót nézd meg ITT.

 • Gondolom, hogy számodra is fontos az egészségedet és az anyagi helyzetedet biztonságban tudni!
 • Mindenki kapcsolódási pontot keres hasonló érzésű emberekkel!
 • A jövedelemszerzésnek ez egy módja a családi idő beáldozása nélkül!

Ez az írás egy betekintés abba, hogy hogyan lehet pénzt keresni a Young Living üzlettel. 

 • El tudod képzelni, hogy rugalmasan dolgozhass és valós jövedelmet kapj érte? 
 • Kitörnél az alkalmazotti szemléletből és létből és szeretnél bárhonnan és bármikor dolgozni?

Gyerekek mellett alkalmazottként, fix időbeosztással és fix fizetés mellett elég korlátozottak a lehetőségeink.

2021. júliusában 21 hónapos lányunkkal vagyok itthon, de még mielőtt várandós lettem volna is biztos voltam benne, hogy két gyerekkel visszamenni egy fix munkaidőbe teljesen befeszítene! Egyik bölcsibe, másik suliba, rohanás munkakezdésre, becsekkolni, számolni a perceket, hogy ne legyen mínusz, de lehetőség szerint plusz óráim az esetleges vészhelyzetekre, rohanás bölcsi, suli, vásárlás, főzés, fürdés lefekvés. Más az elképzelésem!

Olyan életet szeretünk élni, amiben a lehető legkényelmesebben tölthetjük el mindennapjainkat és tehetünk persze eleget az elengedhetetlen kötelességeknek. Örömmel. Álomszerű? Lehet, nekem ez a természetes és erre vágyom is.

Erős elhatározásom, hogy továbbra is otthon maradok a gyerekekkel. Nem lábat lógatni, hanem azért, hogy a saját vállalkozásomban kiteljesedve, másoknak is segíthessek ehhez hasonlóan jövedelemhez jutni és sikereket elérni. A csapatom sikere lesz az én sikerem megkoronázása.

Mindent meg lehet tanulni a kérdés, hogy mi a célod és azt hogyan akarod elérni?

Anyukámon keresztül ismertem meg az illóolajokkal, és nagyon megszerettem őket. Az illóolajokon túl 500 további termékből számos megoldást találtunk még a minőségi életmódhoz az évek során. Vitaminok, vegyszermetnes takarítás, testápolás, gyerekek védelme, gondozása stb.  

Anno én még csekket kaptam az első Young Living jutalékomról. Annyira jó érzés volt! Az pedig teljesen természetes, hogy megosztom másokkal az illóolajok és a tiszta életmód iránti szeretetemet, majd azért kapok pénzt A YL-től, mert másokkal is törődök. Ekkor kezdtem el komolyan az üzletre fókuszálni.

Most is csak erre koncentrálok és otthon dolgozom a saját vállalkozásomban két gyerek mellett. Kihívás! Be kell tervezni mindent, de ahelyett, hogy 40-60 órát dolgoznék és lótnék futnék á-ból bé-be, otthonról saját tempómban és időbeosztásban építhettem a Young Living vállalkozásomat. Néha könnyebb, néha nem, de még mindig csupa öröm az egész.

El tudom vinni kényelmesen a nagyot suliba, van időm játszani a kicsivel, elvégzem a háztartásban a dolgokat (persze csak, ha a kicsi éppen így gondolja 😊). Nem a cukormázról van szó. Természetesen ez is egy munka és feladat, aminek én vagyok az irányítója. Kell tanulnom, ki kell lépjek a komfortzónámból, képeznem kell magam.

Teljesen őszinte leszek: ez nem a gyors meggazdagodásról szól. Személyiségfejlődés, összpontosítás és odaadást igényel. És természetesen elköteleződést. Elsősorban magammal szemben. De a Young Living vállalkozásomra fordított idő annyira megéri a családom számára is. Heti 20 órát biztos foglalkozom vele. A vállalkozásom építésével, csapathívásokkal, személyes fejlődéssel, közösségi médiával stb.

Az, hogy Te a saját élethelyzetedben mennyit tudsz és fordítasz rá, mindez csak a jövedelem céljaidon múlik és a kitűzött határidőn.

Miért indíts Young Living vállalkozást és miért legyél Brand Partner??

 • Segíts másoknak természetesebb, egészséges életmódot folytatni
 • Csak 180,02 EUR egy Prémium kezdőkészlet, ami szükséges a terméktapasztalathoz
 • Lehetsz saját főnököd
 • Nincs alkalmazott, nem vagy alkalmazott
 • Nincs termék raktározásra szükség
 • Nincs szállítással dolgod
 • Nincs kötelező havi minimum rendelés
 • Nincs nyomás kvóták vagy értékesítések végrehajtására
 • Ideális otthon maradó szülők számára
 • Remek módszer arra, hogy a családtagokkal vagy a barátokkal dolgozz a sikerért
 • Ideális azoknak az egészségügyi és wellness szakembereknek, akik bővíteni akarják ügyfélkörüket (jógaoktatók, fitneszedzők, csontkovácsok, természetgyógyászok, táplálkozási szakemberek, egészségügyi szakemberek stb.)
 • Kaphatsz jutalomutat (2021. szeptember végén USA-ba utazhatok)
 • Szakmai fejlődés
 • Dolgozz a saját tempódban

Nézzünk egy példát és konkrét összegeket, amiket kereshetsz:

(Fast start bónusz = gyors pénzkereset)

A Te ajánlásodra egy barátod 24 %!!! kedvezménnyel Premium Starter Kit házipatikát rendel magának a YL weboldalán.

A Young Living ezt a sikeredet 25 dollárral jutalmazza.

Ha a barátod a hűségprogramunkat, azaz havi rendszeres vásárlást választ már az első vásárlása alkalmával, a 25 dollár mellé további 25 % bónuszt (~25 dollár) kapsz pusztán a barátod legelső rendelését követően.

50 dollár csak azért, mert általad egy új boldog olajos társad lett! 2021. július 18-án  1 USD 303,99. Tehát csak ezzel az egy megosztással 15.199 Ft-ot kerestél.

Mennyi a havi fizetésed?

Kaptál már bárkitől is jutalmat, bónuszt azért, mert ajánlottad az autószerelőt, a fodrászt, a generálkivitelezőt, az angoltanárt, a coachot, az orvost, a természetgyógyászt, bármilyen egyéb kereskedelmi forgalomban kapható terméket? Ugye nem?!

Ezzel a megosztásoddal a barátod egy etikus cégtől, megbízható forrásból a TE javaslatodra tesz lépést azért, hogy ő maga jobban érezhesse magát és mindezért nem csak a barátod lesz Neked hálás, hanem a Young Living is.

Mivel a Young Living többlépcsős kifizetési tervvel doglozik, jutalékra az aktuális kifizetési terv alapján vagy jogosult.

Legyél Brand parnterünk még ma !

Illatos minden jót, Bálint-Huber Zsuzsi

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: