Kérd az ingyenes tanácsadást

Üdvözöllek az illatok, az egészség és a lehetőségek oldalán!

Kalauzod az úton:

Bálint-Huber Zsuzsi YL életmód mentor, illóolaj szakértő

Szeretettel köszöntelek a világomban!

Jó helyen jársz, ha 

 • szeretnél a kemikáliáktól megszabadulni és keresed a természetes megoldásokat
 • érdekelnek az illóolajok és a vegyszermentesség
 • mindemellett szívesen fejlesztenéd a személyiségedet is,
 • anyagilag is magasabb szinten támogatnád a családodat.

Ezen az oldalon egy pici betekintést nyújtok neked.

Fontos elmondanom már a legelején:

Nincs 'kell', nincs 'muszáj'. Nálam illóolajok vannak, tanulás, közösségépítés és figyelem.

Az illóolajok és növényi kivonatok az idők kezdetétől fogva átszövik a történelmet és sokan úgy tartják, hogy a modern életünk hiányzó láncszemei. Korábban gyógyszerként használták. Testi-lelki feltöltődésre is tökéletesek.

A Young Living nemcsak abban más, hogy ők voltak az illóolaj “szakma” úttörői, hanem a mai napig a legmagasabb, terápiás minőséget állítják elő. Drága? Drágább, mint a piacon lévő többi illóolaj. Miért? Mert ezt a gyerekednek is adhatod, belsőleg is használható és nem bóvli aromákból áll, hanem mindazt tartalmazza, amit a növény megtermelt. Se többet, se kevesebbet.

Mi ebben az üzlet neked?

Ha nem csak saját részre szeretnéd használni, hanem elégedett vásárlóként a családi, baráti körödben is szívesen ajánlanád a termékeket, kizárólag azért, mert már te is kipróbáltad és érezted a hatékonyságát…nos ezért az őszinte véleményedért pénzt kaphatsz.

Mint mondtam, semmi sem ‘kötelező’. Sokan úgy képzelik el, ez valamiféle tukmálás, és mindenki viszolyog tőle.

Így van, a network marketingről, hírhedtebb nevén az MLM-ről beszélek. Sajnos nagyon rossz híre ment, és én küldetésemnek tekintem, hogy a VALÓDI arcát megmutathassam

A Young Living fő termékei az illóolajok, a természet üvegcsébe zárt esszenciái.

Segítség az életed minden területén

Termékek széles skálája

Az illóolajokat használhatod közvetlenül a bőrre kenve, parfümként, vagy diffúzorba töltve. A tisztaságának és magas minőségének köszönhetően pedig akár belsőleg is használhatod, feldobhatod velük receptjeidet.

Ingyenes ebook

Ismerkedj meg a Young Living illóolajokkal

Töltsd le ezt az ingyenes ebookot, ami ízelítőként szolgál, hogy mennyi féle módon tudod a saját életedben hasznosítani az illóolajok csodálatos hatásait.

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj ebook

Alapfogalmak a téma megértéséhez:

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj logo favicon 2

MLM – multi level marketing: többszintű marketing tevékenység. A cég nem fizet reklámokat, nincs külön marketing kampánya. A marketing költség a tagok, üzletépítők jutaléka. Egyébként Network marketingnek is hívják, mert egy közösség épül, egy összetartozó hálózat, akik mind ugyan azt csinálják, megosztják a saját tapasztalatukat. Mi vagyunk a cég marketing szakemberei.

Vagy hívjuk még ajánlói marketingnek is. Ahogy a szomszéd ajánlja a fodrászt, csak nem kap érte jutalékot, úgy én ajánlom a termékeket, csak kapok érte jutalékot. 

Ez egy legális cégforma: https://hu.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

Customer / Ügyfél: Olyan tag, aki úgy dönt, hogy nem épít Young Living üzletet és nem árul Young Living termékeket, de vágyik rá hogy megvásárolja a terméket személyes használatra. Az ügyfeleket egy már meglévő Young Living Brand Partnernek kell szponzorálnia és regisztrálnia.

Brand Partner / Márkapartner: az a személy, aki a YL életstílust és a lehetőséget üzletszerűen megosztja másokkal.

A Young Living márkapartnernek lenni túlmutat egy virágzó vállalkozás felépítésén. A Young Living Brand Partnership néhány egyedi előnyei közé tartozik:

Bőkezű kompenzáció: A Young Living iparágvezető kompenzációs tervet kínál bőkezű jutalékokkal és bónuszokkal. A javadalmazási terv legfontosabb elemei

Nagykereskedelmi árak: 24 százalék megtakarítás a Young Living termékek kiskereskedelmi árából, és még több pénzt takaríthat meg az exkluzív akciókkal és promóciókkal minden hónapban.

Essential Rewards: Márkapartnerként jogosult az Essential Rewards programba való részvételre, és minden rendelés értékének 25 százalékát szerezheted meg Essential Rewards pontokban.

Exkluzív élmények: Részt vehetsz olyan egyedi eseményeken, mint a Global Leadership Cruise és az éves Nemzetközi Nagy Kongresszusunk, és megtapasztalhatod a Seed to Seal® folyamatot a farmok betakarításakor és a növények ültetésekor.

Közösség: Élvezheted a szoros közösség támogatását. Szponzorodon kívül az egész Young Living család készen áll arra, hogy segítsen és bátorítson az úton.

Oktatás: A Young Living folyamatos wellness és egészségtámogató oktatási lehetőségeket biztosít kongresszusokon, szemináriumokon és hírleveleken keresztül és segíti a wellness fejlődését.

Elismerés: Ahogy bővíted szervezeted, és a haladsz a ranglétrán, különleges elismerésben fog részesülni teljesítményedért és vezetői pozícióidért!

Enroller: Az a személy, akinek segítségével az új tagok regisztrációja megtörténik. Az Enroller jogosult pénzügyi bónuszokra. 

Szponzor: A Brand Partner közvetlen felsővonala és fő támogatója. 

A szponzor és az Enroller lehet azonos és eltérő is.

PV: A termékek pontértéke, ami nem azonos a termék árával.

Mik az első lépések?

Csatlakozz a Facebook csoportba

Kezdő és haladó illóolaj felhasználók támogató közössége, ahol ötleteket, felhasználási módokat osztunk meg egymással.

Regisztrálj a Young Living oldalán

Lehetsz termékfelhasználó, aki néha vásárol, vagy biztosíthatod havonta a prémium termékeket magadnak. Regisztrációs útmutatóért kattints ide.

Használd, ismerd meg a termékeket

Tedd napi rutinná a rendszeres termékhasználatot és élvezd az életedre gyakorolt jótékony hatását. Tanulj, fejlődj, tedd jobbá az életed.

Már biztosan felmerült benned...

Egyeztess velem időpontot!
Készítsd elő a kérdéseidet és az elgondolásaidat!

A konzultáció során, ami kb. 1 óra, átbeszéljük az üzleti modellemet, elvégezzük a regisztrációt és felállítjuk a 90 napos tervedet.

Szükséged lesz egy számítógépre, telefonra a regisztrációhoz. A termékrendeléshez a bankkártyádra vagy paypal adatokra, amelyen ~200 EUR fedezet van (ez a Premium Starter csomagunk ára szállítási költséggel együtt), ami tartalmazza a 12 alapolajat és egy diffúzort az induláshoz szükséges hatékony tapasztalatszerzéshez.

E-mail címre, telefonszámra, felhasználónévre, jelszóra és egy 4 számjegyű pin kódra, ami az egyéni biztonságod érdekében szükséges az ügyfélszolgálattal történő ügyintézés során.

Az elhatározás!
YL hűségprogramos tagság és havi aktív rendelés minimum 50 pontértékben. (1 pont ~ 1,5 EUR).

A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Tapasztalataim szerint amire szükség van, az a nyitottság és az elszántság a változtatásra és a fejlődésre.

Amennyiben felhasználó szeretnél lenni, úgy egy regisztráció után elsőnek leadott rendelésre, illóolajra a tapasztalatszerzéshez.
Vásárolhatsz alkalmanként is, vagy választhatod a hűségprogramot. A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Támogasd magadat és a családodat és a tapasztalataidat oszd meg másokkal is a közösségi média felületeken, a boltban, a baráti beszélgetések alkalmával. Ha pedig ennél komolyabban gondolod és őszintén szeretnél csapatot építeni és vezetővé válni, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot és építsük fel az üzleti tervedet.

A YL egy wellness vállalat. Az illóolajok erején keresztül érjük el a testi, lelki és szellemi egészségünket. A célunk, hogy a betegségfókuszból felnőjünk a jóllétteremtő fókuszba.
Szerintem a kérdés először, hogy mi a célom és a miértem. Miért akarok bármit is tenni és hova szeretnék eljutni. Amikor ezt meghatároztam, akkor fogom tudni a kialakítani az időkeretet. A hangsúly szerintem a cselekedetekben és a hatékonyságon van.
Ha ezt meg tudnám mondani, akkor egy jós lennék. Azt tudom elmondani, hogy addig a szintig, ahova én eljutottam, azt hogyan értem el.

Röviden: a multi level marketing valós termékhez vagy szolgáltatáshoz kötött üzleti tevékenység. A piramisjáték vagy pilótajáték illegális, ritkán van termék.

Katt ide és nézd meg az erről szóló videót.

Van két gyermekem, szép családom és jövőképem. Csak olyan dologban veszek részt, amit megbízható. A YL vállalat 27 éve működik.

Ezt egy mondatban nem tudom neked összegezni, ezért készítettem egy átfogó cikket a témáról, amit ide kattintva elolvashatsz.

Elég gyakorlatias választ tudok erre adni. Ki kell próbálni a kettő közötti különbséget. És azt is tudom, hogy van, akinek pont elég, amit a boltban kap. Én már nem kötök kopromisszumot és csak a legjobbat akarom magamnak és a családomnak.

A bolti termékekhez nem jár használati utasítás.
A YL termékeihez igen, én, mi vagyunk az élő használati útmutató. Kereskedelmi forgalomban ilyen koncentrációban termékhez jutni nem lehet, csak viszonteladókon keresztül, hogy a terméket és lehetőséget teljes potenciáljában megismertessük az új felhasználókkal.

A koncentrációhoz egy példa:
1 csepp borsmenta olajunk hozzávetőlegesen 28 csésze teának felel meg.

Az illóolaj csak az egyik eszközünk. 600+ termékkel széles az a kör, akiket megszólíthatunk. Nézzük a főbb termékcsoportokat:

 • Baba – mama termékek
 • Vegyszermentes háztartás
 • Ásványi smink
 • Étrendkiegészítők
 • Személyes higiénia
 • Illóolajok
 • Üzlet

Egyre több ember ismeri fel, hogy hosszú távon fontos a minőség. Ha a saját történetünkön és tapasztalatunkon keresztül másokat inspirálunk arra, hogy ők is célokat érjenek el és javítsanak életkörülményeiken, mindig új kapuk nyílnak meg előttünk. Ez az egyik üzleti befektetésünk is egyébként: ebben a témában, ezen a területen fejlődni, személyiséget fejleszteni azért, hogy eljussunk oda, ahova vágyunk és eljuttatni másokat is oda, ahova ők vágynak.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Írj nekem a kapcsolati oldalon vagy a hello@balinthuberzsuzsi.hu email címen.

Légy olajozott, légy jól!

Szeretnéd megtapasztalni a természet erejét?

Ha szeretnél javítani a jelenlegi életminőségeden és szívesen törődsz a környezeteddel is, akkor itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő megoldást. Ne feledd: mindenre van olajunk, kötelezettségek nélkül!

Kukkants be a kulisszák mögé

Iratkozz fel a hírlevélre, és azonnal megkapod azt a teljes webinar felvételt, amelyből megtudhatod, hogyan lehet család mellett is profitábilisan üzemeltetni a saját Young Living üzletedet.

Mindjárt nálad a pdf

Hová küldhetem?