Kérd az ingyenes tanácsadást

Üdvözöllek az illatok, az egészség és a lehetőségek oldalán!

Kalauzod az úton:

Bálint-Huber Zsuzsi illóolaj szakértő

Szeretettel köszöntelek a világomban, a Young Living világában. Jó helyen jársz, ha 

 • szeretnél a kemikáliáktól megszabadulva természetes megoldásokat találni,
 • érdekelnek az illóolajok és esszenciális olajok,
 • mindemellett pedig szívesen fejlesztenéd a személyiségedet,
 • bónuszként pedig egy kis mellékessel támogatnád a családodat.

Ezen az oldalon egy pici betekintést szeretnék nyújtani neked.

Fontos elmondanom már a legelején:

Nincs 'kell', nincs 'muszáj'. Nálam illóolajok vannak, tanulás és közösségépítés.

Az esszenciális olajok és növényi kivonatok az idők kezdetétől fogva átszövik a történelmet és sokan úgy tartják, hogy a modern életünk hiányzó láncszemei. Korábban gyógyszerként használták. Testi-lelki feltöltődésre is tökéletesek.

A Young Living nemcsak abban más, hogy ők voltak az illóolaj “szakma” úttörői, hanem a mai napig a legmagasabb, terápiás minőséget állítják elő. Drága? Drágább, mint a piacon lévő többi illóolaj. Miért? Mert ezt a gyerekednek is adhatod, belsőleg is használható és nem bógli aromákból áll, hanem magát a növényt használják fel.

Mi ebben az üzlet neked?

Ha nem csak saját részre szeretnéd használni, hanem elégedett vásárlóként a családi, baráti körödben is szívesen ajánlanád a termékeket, kizárólag azért, mert már te is kipróbáltad és érezted a hatékonyságát…nos ezért az őszinte véleményedért pénzt kaphatsz.

Mint mondtam, semmi sem ‘kötelező’. Sokan úgy képzelik el, ez valamiféle tukmálás, és mindenki viszolyog tőle.

Így van, a network marketingről, hírhedtebb nevén az MLM-ről beszélek. Sajnos nagyon rossz híre ment, és én küldetésemnek tekintem, hogy a VALÓDI arcát megmutathassam

A Young Living fő termékei az illóolajok, a természet üvegcsébe zárt esszenciái.

Segítség az életed minden területén

Termékek széles skálája

Az illóolajokat használhatod közvetlenül a bőrre kenve, parfümként, vagy diffúzorba töltve. A tisztaságának és magas minőségének köszönhetően pedig akár belsőleg is használhatod, feldobhatod velük receptjeidet.

Ingyenes ebook

Ismerkedj meg a Young Living illóolajokkal

Töltsd le ezt az ingyenes ebookot, ami ízelítőként szolgál, hogy mennyi féle módon tudod a saját életedben hasznosítani az illóolajok csodálatos hatásait.

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj ebook

Alapfogalmak a téma megértéséhez:

balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj logo favicon 2

MLM – multi level marketing: többszintű marketing tevékenység. A cég nem fizet reklámokat, nincs külön marketing kampánya. A marketing költség a tagok, üzletépítők jutaléka. Egyébként Network marketingnek is hívják, mert egy közösség épül, egy összetartozó hálózat, akik mind ugyan azt csinálják, megosztják a saját tapasztalatukat. Mi vagyunk a cég marketing szakemberei.

Vagy hívjuk még ajánlói marketingnek is. Ahogy a szomszéd ajánlja a fodrászt, csak nem kap érte jutalékot, úgy én ajánlom a termékeket, csak kapok érte jutalékot. 

Ez egy legális cégforma: https://hu.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

Customer / Ügyfél: Olyan tag, aki úgy dönt, hogy nem épít Young Living üzletet és nem árul Young Living termékeket, de vágyik rá hogy megvásárolja a terméket személyes használatra. Az ügyfeleket egy már meglévő Young Living Brand Partnernek kell szponzorálnia és regisztrálnia.

Brand Partner / Márkapartner: az a személy, aki a YL életstílust és a lehetőséget üzletszerűen megosztja másokkal.

A Young Living márkapartnernek lenni túlmutat egy virágzó vállalkozás felépítésén. A Young Living Brand Partnership néhány egyedi előnyei közé tartozik:

Bőkezű kompenzáció: A Young Living iparágvezető kompenzációs tervet kínál bőkezű jutalékokkal és bónuszokkal. A javadalmazási terv legfontosabb elemei

Nagykereskedelmi árak: 24 százalék megtakarítás a Young Living termékek kiskereskedelmi árából, és még több pénzt takaríthat meg az exkluzív akciókkal és promóciókkal minden hónapban.

Essential Rewards: Márkapartnerként jogosult az Essential Rewards programba való részvételre, és minden rendelés értékének 25 százalékát szerezheted meg Essential Rewards pontokban.

Exkluzív élmények: Részt vehetsz olyan egyedi eseményeken, mint a Global Leadership Cruise és az éves Nemzetközi Nagy Kongresszusunk, és megtapasztalhatod a Seed to Seal® folyamatot a farmok betakarításakor és a növények ültetésekor.

Közösség: Élvezheted a szoros közösség támogatását. Szponzorodon kívül az egész Young Living család készen áll arra, hogy segítsen és bátorítson az úton.

Oktatás: A Young Living folyamatos wellness és egészségtámogató oktatási lehetőségeket biztosít kongresszusokon, szemináriumokon és hírleveleken keresztül és segíti a wellness fejlődését.

Elismerés: Ahogy bővíted szervezeted, és a haladsz a ranglétrán, különleges elismerésben fog részesülni teljesítményedért és vezetői pozícióidért!

Enroller: Az a személy, akinek segítségével az új tagok regisztrációja megtörténik. Az Enroller jogosult pénzügyi bónuszokra. 

Szponzor: A Brand Partner közvetlen felsővonala és fő támogatója. 

A szponzor és az Enroller lehet azonos és eltérő is.

PV: A termékek pontértéke, ami nem azonos a termék árával.

Mik az első lépések?

Csatlakozz a Facebook csoportba

Kezdő és haladó illóolaj felhasználók támogató közössége, ahol ötleteket, felhasználási módokat osztunk meg egymással.

Regisztrálj a Young Living oldalán

Lehetsz termékfelhasználó, aki néha vásárol, vagy biztosíthatod havonta a prémium termékeket magadnak. Regisztrációs útmutatóért kattints ide.

Használd, ismerd meg a termékeket

Tedd napi rutinná a rendszeres termékhasználatot és élvezd az életedre gyakorolt jótékony hatását. Tanulj, fejlődj, tedd jobbá az életed.

Már biztosan felmerült benned...

Egyeztess velem időpontot!
Készítsd elő a kérdéseidet és az elgondolásaidat!

A konzultáció során, ami kb. 1 óra, átbeszéljük az üzleti modellemet, elvégezzük a regisztrációt és felállítjuk a 90 napos tervedet.

Szükséged lesz egy számítógépre, telefonra a regisztrációhoz. A termékrendeléshez a bankkártyádra vagy paypal adatokra, amelyen ~200 EUR fedezet van (ez a Premium Starter csomagunk ára szállítási költséggel együtt), ami tartalmazza a 12 alapolajat és egy diffúzort az induláshoz szükséges hatékony tapasztalatszerzéshez.

E-mail címre, telefonszámra, felhasználónévre, jelszóra és egy 4 számjegyű pin kódra, ami az egyéni biztonságod érdekében szükséges az ügyfélszolgálattal történő ügyintézés során.

Az elhatározás!
YL hűségprogramos tagság és havi aktív rendelés minimum 50 pontértékben. (1 pont ~ 1,5 EUR).

A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Tapasztalataim szerint amire szükség van, az a nyitottság és az elszántság a változtatásra és a fejlődésre.

Amennyiben felhasználó szeretnél lenni, úgy egy regisztráció után elsőnek leadott rendelésre, illóolajra a tapasztalatszerzéshez.
Vásárolhatsz alkalmanként is, vagy választhatod a hűségprogramot. A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Támogasd magadat és a családodat és a tapasztalataidat oszd meg másokkal is a közösségi média felületeken, a boltban, a baráti beszélgetések alkalmával. Ha pedig ennél komolyabban gondolod és őszintén szeretnél csapatot építeni és vezetővé válni, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot és építsük fel az üzleti tervedet.

A YL egy wellness vállalat. Az illóolajok erején keresztül érjük el a testi, lelki és szellemi egészségünket. A célunk, hogy a betegségfókuszból felnőjünk a jóllétteremtő fókuszba.
Szerintem a kérdés először, hogy mi a célom és a miértem. Miért akarok bármit is tenni és hova szeretnék eljutni. Amikor ezt meghatároztam, akkor fogom tudni a kialakítani az időkeretet. A hangsúly szerintem a cselekedetekben és a hatékonyságon van.
Ha ezt meg tudnám mondani, akkor egy jós lennék. Azt tudom elmondani, hogy addig a szintig, ahova én eljutottam, azt hogyan értem el.

Röviden: a multi level marketing valós termékhez vagy szolgáltatáshoz kötött üzleti tevékenység. A piramisjáték vagy pilótajáték illegális, ritkán van termék.

Katt ide és nézd meg az erről szóló videót.

Van két gyermekem, szép családom és jövőképem. Csak olyan dologban veszek részt, amit megbízható. A YL vállalat 27 éve működik.

Ezt egy mondatban nem tudom neked összegezni, ezért készítettem egy átfogó cikket a témáról, amit ide kattintva elolvashatsz.

Elég gyakorlatias választ tudok erre adni. Ki kell próbálni a kettő közötti különbséget. És azt is tudom, hogy van, akinek pont elég, amit a boltban kap. Én már nem kötök kopromisszumot és csak a legjobbat akarom magamnak és a családomnak.

A bolti termékekhez nem jár használati utasítás.
A YL termékeihez igen, én, mi vagyunk az élő használati útmutató. Kereskedelmi forgalomban ilyen koncentrációban termékhez jutni nem lehet, csak viszonteladókon keresztül, hogy a terméket és lehetőséget teljes potenciáljában megismertessük az új felhasználókkal.

A koncentrációhoz egy példa:
1 csepp borsmenta olajunk hozzávetőlegesen 28 csésze teának felel meg.

Az illóolaj csak az egyik eszközünk. 600+ termékkel széles az a kör, akiket megszólíthatunk. Nézzük a főbb termékcsoportokat:

 • Baba – mama termékek
 • Vegyszermentes háztartás
 • Ásványi smink
 • Étrendkiegészítők
 • Személyes higiénia
 • Illóolajok
 • Üzlet

Egyre több ember ismeri fel, hogy hosszú távon fontos a minőség. Ha a saját történetünkön és tapasztalatunkon keresztül másokat inspirálunk arra, hogy ők is célokat érjenek el és javítsanak életkörülményeiken, mindig új kapuk nyílnak meg előttünk. Ez az egyik üzleti befektetésünk is egyébként: ebben a témában, ezen a területen fejlődni, személyiséget fejleszteni azért, hogy eljussunk oda, ahova vágyunk és eljuttatni másokat is oda, ahova ők vágynak.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Írj nekem a kapcsolati oldalon vagy a hello@balinthuberzsuzsi.hu email címen.

Légy olajozott, légy jól!

Szeretnéd megtapasztalni a Young Living erejét?

Ha szeretnél javítani a jelenlegi életminőségeden és szívesen törődsz a környezeteddel is, akkor itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő megoldást. Ne feledd: mindenre van olajunk, kötelezettségek nélkül!

Kukkants be a kulisszák mögé

Iratkozz fel a hírlevélre, és azonnal megkapod azt a teljes webinar felvételt, amelyből megtudhatod, hogyan lehet család mellett is profitábilisan üzemeltetni a saját Young Living üzletedet.

Mindjárt nálad a pdf

Hová küldhetem?

tudod mi az illóolajok svájci bicskája? Melyik illóolajról hitték már az ókorban, hogy "mindent is" gyógyít? Hogy létezik sárkányűző illóolaj keverék? Milyen egy finom életenergiát adó gumibogyó szörp?

ÉRDEKEL? AKKOR NÉZD MEG MOST!