Kérd az ingyenes tanácsadást

Megrendelés

A rendelésre 2 lehetőséged van:

1. Regisztrálsz

Regisztrálj a youngliving.com webolalon a 2987373 tagkóddal.

Készítettem egy részletes regisztrációs útmutatót, amit ide kattintva érhetsz el.

Alkalmankénti vásárlóként a youngliving.com weboldalán van lehetőség 24%-os kedvezményes áron kötelezettségektől mentesen rendelni.

Ha már most tudod, hogy havonta szeretnéd ellátni magad és családodat a prémium minőségű termékekkel, úgy az Essential rewards / törzsvásárlói programot javaslom választani. 

A Premium Starter Kit (házipatika) megvásárlása minden esetben a legjobb első lépés.

2. Segítek neked

Ha szeretnéd, hogy segítsek neked a regisztrációs folyamatban, vagy nem tudsz magabiztosan angolul, akkor rám számíthatsz.

Az előzetes regisztrációt termékvásárlás nélkül elkészítem, a belépési adatokat elküldöm és segítek a legjobb választásban. A rendelés véglegesítése és a fizetés a Te feladatod, hogy 3-5 nap múlva már otthon élvezhesd a termékek minden előnyét.

Ha ezt szeretnéd, vedd fel velem a kapcsolatot:

Kukkants be a kulisszák mögé

Iratkozz fel a hírlevélre, és azonnal megkapod azt a teljes webinar felvételt, amelyből megtudhatod, hogyan lehet család mellett is profitábilisan üzemeltetni a saját Young Living üzletedet.

tudod mi az illóolajok svájci bicskája? Melyik illóolajról hitték már az ókorban, hogy "mindent is" gyógyít? Hogy létezik sárkányűző illóolaj keverék? Milyen egy finom életenergiát adó gumibogyó szörp?

ÉRDEKEL? AKKOR NÉZD MEG MOST!