Kérd az ingyenes tanácsadást

Mennyi hiányzik a családi kasszádból?

Már 8 éve, hogy a Königsee-nél kirándultunk!

Csodálatos környezet, hegyek, tó, meleg őszi nap volt. Mikor haza jöttünk, azt tervezgettük, hogy kiköltözünk ide és itt fogunk dolgozni, hogy elegendő pénzt keressünk ahhoz, hogy házat vegyünk, legyen egy normális autónk (egy 20 éves Seat Ibizaval jártunk akkoriban).

Albérletben laktunk és tele voltunk hitellel meg célokkal is, ami szerintem minden élethelyzetben a legfontosabb. Főleg nekem volt sok tervem. Kos vagyok! Török előre.

Liza ekkor 13 hónapos volt és Zoli már 2 hónapja volt vele otthon. Anyagi megfontolásból én mentem vissza dolgozni. Aztán valahogy úgy hozta a sors, hogy néhány hónapra rá az akkori eszünkkel elengedtük a külföldre költözést, inkább belevágtunk egy egészségbolt nyitásba. Jó gondolatnak tűnt, hiszen az egészség – bizonygattam én – mindenkinek prioritás, biztos kapkodni fogják a gyógyteákat, egészséges / mentes élelmiszer alapanyagokat és a vegyszermentes termékeket. Jó nagy boltot béreltünk. Anyu volt a boltvezető, mi meg ketten a férjemmel a háttér. + én dolgoztam is a munkahelyemen és Liza még 2 múlott csak, szóval szüksége volt ránk, mint szülők. Minden időnket, nyugalmunkat és pénzünket is (a nemlétezőt is) beletettük ebbe a boltba. Megkoronázva ezzel a kilátásainkat…:(

Nem is ment ez így sokáig – győzött a józan ész és elengedtünk 2 év után tudva, hogy évekig nyögni fogjuk még a fennmaradó összegeket. Viszont ebben az időszakban én már leadtam az első YL-es rendelésemet, egész pontosan most lesz 5 éve. Tehát megkezdtem az ismerkedést az olajokkal, mint kisgyermekes anyuka. Annyi szuper megtapasztalásom volt, hogy azóta egyetlen egy hónapot sem hagytam ki. Minden támogató csodaszerünket azóta már a saját üzletemben vásárlom. Milyen jól hangzik, nem? Csak most már nem kell hozzá egy sok milliót igénylő boltot üzemeltetnünk, hogy így tehessek. Örökké hálás leszek, hogy anyu behozta a boltba az ő kezdőkészletét és mint anya a lányának, elmondta, hogy vegyek én is.

Őszintén, nekem szerencsém van! Anyu sosem a betegségtudatban nevelt minket, hanem mindig a megoldásfókuszra. Ezt olyan jól kifejlesztettük, hogy szerintem ezért is hiszek annyira erősen abban a mondásban: Mindenre van megoldás! És most már mindenre van olajunk is.

Azóta van saját házunk, tavaly lett egy új autónk. Most a házfelújítás az egyik fő privát cél. Mindeközben Liza olyan iskolába járhat, amit meg tudunk finanszírozni és Bíbor is mehet abba a családi napközibe, amire vágytunk és szentül hiszem, hogy azért, mert a Young Livingnek köszönhetően sikerült számos korlátozó hiedelmet, régi mintát, megannyi kishitűséget leküzdeni és végre céltudatosan azon dolgozni, hogy azt az életet teremthessük, amiért érdemes bármibe is energiát fektetni. Nem tudom, hogy ez így érthető-e, de talán igen :).

Tudom, hogy a YL termékei nem olcsók, mint ahogy egy iskolatáska sem, ha újonnan veszi meg az ember. Én is sokáig vajúdtam, míg ebben a pénzügyileg nehéz időszakban kifizettem az akkor még 160 EUR + szállítási költséget. Viszont az egészségünkből egy van! Az, ha elromlik… ember legyen a talpán, aki helyre hozza és ki tudja fizetni! Cáfoljatok meg, ha nem a megelőzés a kifizetődőbb energiában és anyagiakban is. Nekem volt szerencsém egy közel 10 éves tortúrában a nyombélfekélyemet helyre hozni, ami igazán már sosem tűnik el 100 %-ig. Ezért is hiszek abban ennyire és vagyok elkötelezett. Amikor a Young Living termékeivel megismertetjük főleg családanyákat, nőket, a nulladik ponton muszáj elmondanunk nekik, hogyan az életmódjavulásuk mellett hogyan juthatnak hozzá ingyen termékekhez hónapról hónapra és hogyan kereshetik vissza a havi rendelésüket is akár.

Nem nagy trükk!

Ha havonta pld. 4 embernek:

  • segítek és megmutatom, mire képesek az olajka és a károsanyagoktól mentes termékek
  • megmutatom, hogyan fog néhány csepp levendulától vagy cédrustól akár egy órával is többet aludni egy katasztrofális éjszakán a gyerkőc
  • a totálisan feszült férj hogyan tud a Stress Away olajtól lelazulni és tud segíteni munka után is a kimerült anyukának legalább egy fél órát játszani a gyerekekkel

…..akár ~60 ezer forintot is megkereshetek vele mindösszesen azáltal, hogy 4 anyának segítettem, hogy a mindennapjai könnyebbek legyenek! És ez a 4 édesanya is ugyan így megkeresheti mindezt, ha ő is segít édesanyáknak, akiknek igényük, szükségük van a kompromisszumok nélküli minőségre és a megoldásra.

Még egy gondolat merült fel, amikor elkezdtem írni ezt a blogbejegyzést.

Sok emberrel beszélgetek vagy váltok üzenetet naponta, tényleg. A beszélgetések jó része pedig bizony arról szól, hogy panaszkodnak az emberek. Hol a pénzről, hol az időről, hol arról, hogy mi nem jó. Ami teljesen érthető és fontos, hogy kiadhassák magukból, hiszen pillanatnyilag valami nem jó és talán azt jelenti, hogy segítségre van szüksége. Segítségre ahhoz, hogy másként legye, mint ahogyan jelenleg van. A változtatáshoz. A változáshoz. Ez itt a kulcs!

A változásról találtam egy jó összefoglalót: https://lehetjobb.hu/4-ok-miert-nehez-a-valtozas/

Ezek a beszélgetések, üzenetváltások mindig először kicsit elszomorítanak, feldühítenek, aztán meg ösztönöznek és inspirálnak is, hogy még egyszerűbben és másolhatóbban, jobban, még hatékonyabban mutassam meg a Young Living kínálta lehetőségeket. Mindent. Azt a sok terméket, ami életeket változtat meg. Azt a közösséget, ahova tartozni jó – bár sokszor van benne kellő kihívás is, hiszen sokfélék vagyunk – és azt a pénzkereseti lehetőséget is, ami bárki számára elérhető!

Ha szeretnél többet tudni a termékekről és azok jótékony hatásáról vagy szívesen lennél Brand Partner, mint én: vedd fel velem a kapcsolatot a 06307015899 mobilszámon.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: