Kérd az ingyenes tanácsadást
Kérd az ingyenes tanácsadást

Mi lenne, ha a tested beszélni tudna?

Fizikai és kémiai stresszorok, agresszorok ezrei próbálnak beavatkozni életünkbe nap mint nap, billentenek ki fizikai, vagy mentális szinten az egyensúlyból. Ha pontosan tudnánk, hol vannak a gyenge pontok, mit kellene erősíteni magunkban - élethelyzetünknek, életkorunknak megfelelően - mind fizikai, mind mentális szinten - tartósabban élhetnénk egyensúlyban, kibékülve magunkkal, másokkal, nagyobb ellenállással a kórokozók, környezeti ártalmak ellen.

Mi lenne, ha meg tudnád kérdezni tőle, mire van szüksége?

Mindeki könnyebben és gyorsabban szeretne jól lenni és ehhez rendelkezésünkre áll egy eszköz, amely kommunikál a szervezetünkkel.

A test scanner (iTovi Technológia) képes a testbe lévő válaszreakciókat számunkra is értelmezhetővé tenni. Az iTOVi Scanner a galvanikus bőrreakciót (GSR), a nyomásérzékelőt, a hőmérsékletet és a Bluetooth technológiát ötvözi a bőr elektromos vezetőképességének, kis változásainak mérésére. 

Ha a testünknek egy kisebb kihívással kell megküzdenie, gyakran észre sem vesszük, hogy valami történt, mert a szervezetünk hatékonyan megbírkózik vele.

Ha egy nagyobb kihívással állunk szembe, a testünk tüneteket produkálhat, pld.:

köhögés, puffadás, fájdalom, fáradtság, eltérő testhőmérséklet, stb.

Ezek a jelek azok, amiket a szervezetünk azért mutat, hogy figyeljünk magunkra.

Gyakran azonban elutasítjuk a jeleket így előbb-utóbb megjelenik a betegség.

Ha viszont időben felismernénk őket, azonnal megkezdhetnénk a támogató folyamatot, például:

☝több alvással
☝több víz bevitelével
☝táplálékkiegészítők szedésével, stb.

Sokkal ésszerűbb napról napra támogatni a szervezetünket, hogy leküzdhessük a kisebb kihivásokat!

Fizikai és kémiai stresszorok, agresszorok ezrei próbálnak beavatkozni életünkbe nap mint nap, billentenek ki fizikai, vagy mentális szinten az egyensúlyból.

Ha pontosan tudnánk, hol vannak a gyenge pontok, mit kellene erősíteni magunkban – élethelyzetünknek, életkorunknak megfelelően – mind fizikai, mind mentális szinten – tartósabban élhetnénk egyensúlyban, kibékülve magunkkal, másokkal, nagyobb ellenállással a kórokozók, környezeti ártalmak ellen.

Ez az egyszerű technológia lehetővé teszi, hogy a számítógép kommunikálni tudjon a testeddel.

Egyszerűen a kezedbe veszed az iTovi eszközt és pár perc alatt elkészül a kiértékelés.

Mindegy, hogy kicsi, vagy nagy kihívás, vagy egyszerűen csak támogatást keresel egészséged megőrzéséhez, az információk segítséget nyújtanak a döntéshozatalban, melyik megoldás, vagy terápia a legcélravezetőbb jelenleg a Számodra.

Gyermekek, várandósok számára is biztonságos.

Mindenki és minden test más, emiatt gyakran nehéz meghatározni, mivel tudjuk legoptimálisabban támogatni a működését.

Az iTovi segítségünkre van akkor is, ha csak saját magunknak, vagy családunknak szeretnénk a legjobbat, de wellness tanácsadók, egészségmegőrzésben tevékenykedők számára is gyakorlatias megoldást nyújt a mindennapi munkájukban.

Édesanyaként és az egészségmegőrzés elkötelezettjeként a természetes megoldásokat – mint a mozgás, masszázs, gyógynövény, táplálkozás, étrend-kiegészítők és illóolajok – preferálom. Az illóolajokat azért is, mert rendkívül erőteljes hatásúak és gyorsan reagál az emberi szervezet rájuk. Valamint könnyű az alkalmazásuk. Fontos a minőség és a megbízhatóság, ezért mi a Young Living termékeivel doglozunk.

Miért érdemes illóolajokkal támogatni szervezetünket?

Bármikor, ha egy üveg tiszta, terápiás minőségű illóolajat a kezedben tartasz, akkor egészséget támogató növények színtiszta esszenciáját tartod a kezedben, amit a levegőbe diffúzálhatsz, belélegezheted, használhatod a bőrre kenve, alkalmazhatod masszázshoz, vagy más módokon is:

🤸jobb érzelmi állapot elérésére
🤼a fizikai közérzet javítására
🏘️otthonod tisztántartására
💅a bőröd állapotának javítására
👼mély spirituális tudatosság elérésére, jóga és meditáció kísérésére
stresszoldásra
🎓tanulási nehézségek javítására
👒hormonegyensúly visszaállítására
💪immunerősítésre

MÉRÉS DÍJA:

Személyes konzultáció méréssel (30 perc) 3800 Ft / fő / alkalom Gyermekeknek ingyenes! Családi kedvezmény 5000 Ft / 2 felnőtt és 2 gyerek

BEJELENTKEZÉS:

Bejelentkezés minden esetben szükséges! 

Jelentkezni lehet a hello@balinthuberzsuzsi.hu e-mail címen.

Van egy kialakult közösséged és nyitottak vagytok a fent leírtakat megismerni? Szervezz egy alkalmat saját közösségedben és mi adjuk a szakmai tapasztalatunkat és az eszközt. Egyeztess erről velem a 06307015899 mobilszámon.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: