Kérd az ingyenes tanácsadást

Egészség, természetesen

Legyünk őszinték:

Az anyatermészet már minden problémára megalkotta a megoldást.

Az emberek évszázadokig a növények gyógyhatásait hívták segítségül, és remekül működött. A modern, rohanó mindennapjaink azonban minden előnye ellenére elfeledtette velünk, hogy van választásunk. Választhatjuk a természetes módszereket a testi, lelki és szellemi egyensúlyunk fenntartásához és teremthetünk igazi wellness élményt otthon.

A Young Living története több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött, és már világméretű vállalatként segíti az embereket a termékeivel és az üzleti lehetőségeivel egyaránt.

A fő segítőink az illóolajok, a természet üvegcsébe zárt esszenciái.

Egy kis tudomány

Mi az illóolaj?

Az illóolaj a növény legkoncentráltabb kivonata, 50-70%-kal koncentráltabb, mint a szárított növényi részek, fűszerek, gyógynövények. Gőz formájában könnyen elillan, szobahőmérsékleten gyorsan elpárolog.

A desztilláció során alkalmazott alacsony nyomású és hőmérsékletű technológia megőrzi az illóolaj sérülékeny összetevőit.

Tiszta, kizárólagosan növényi kivonatok, ezért biztonságosak.

Az esszenciális olajok a világ kezdete óta a természet komplex ajándékai és a modern kor hiányzó láncszemei, melyek életeket változtatnak meg!

Az illóolaj keverékek mind a fizikai, mind a lelki egészségünkre pozitív hatást gyakorolnak.

Az illóolaj keverékeinket úgy hozták létre, hogy a különböző olajok kémiai összetevőinek együttműködése maximális, harmonikus frekvenciájú legyen. Az eredmény: figyelemre méltó fizikai, spirituális és emocionális pozitív változások. Magasabb szintre juttatják az életünket!

Miben más a Young Living?

Etikus források

Az illóolajokat olyan növényekből nyerték ki, amelyek a világszerte elhelyezkedő saját farmokról származnak vagy tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól szerzik be.

Tisztaság

A Seed to Seal (magtól a zárjegig) folyamat garantálja, hogy a termékek tiszták és magas minőségűek. A tanúsítvánnyal ellátott termékekről biztosan tudhatod, hogy tudomány és szabványok felhasználásával készültek.

Terápiás minőség

Biztonságos, tiszta, hamisítatlan minőség, ami semmilyen vegyi anyagot vagy szintetikus szereket nem tartalmaz.
Egyedi, belső fogyasztásra minősített, étrend-kiegészítő illóolajok.

A kislányomnak kerestem természetes jellegű támogató eszközöket az illóolajokban, miközben rájöttem, hogy nekem még annál is nagyobb szükségem van rájuk. Azóta egyre szélesebb a látásmódom és ebben a munkában egyre inkább kiteljesedhetek, tanulhatok és anyagi hasznot is biztosít számomra.

Egyszerűen beleszerettem a borsmenta illóolaj illatába és hatásába az első kipróbáláskor és vágytam onnantól kezdve rá, hogy ez a mindennapjaim része lehessen. Az esszenciális szerelem azóta is tart nálam. Mindig találok valamit itt a Young Livingnél, ami motivál és teljesebb vele az életem.

Szilágyiné Dér Nóra
Illóolajok és illóolaj masszázs szakértője
Gasztroil
Segítség az életed minden területén

Termékek széles skálája

Az illóolajokat használhatod közvetlenül a bőrre kenve, parfümként, vagy diffúzorba töltve. A tisztaságának és magas minőségének köszönhetően pedig akár belsőleg is használhatod, feldobhatod velük receptjeidet.

Üdvözöllek!

Bálint-Huber Zsuzsi vagyok!

Több felső légúti műtéten túl, nyombélfekéllyel és folyamatos egészségügyi problémákkal küzdve, végső elkeseredésemben fordultam a természetes megoldásokhoz még a 20-as éveim végén.

Ma már nagyszerű egészségnek örvendek és a családom is. Büszke vagyok rá, hogy a nagylányom soha nem kapott még gyógyszert és a kislányunkat otthonunkban hozhattam a világra illóolajok kíséretében.

Elsajátítottam a megfelelő gondolkodásmódot, amiben nagy segítségemre van a Young Living. A Young Living lehetőséget anyukám által ismertem meg 2016-ban. 

Miért tudok neked is segíteni?

Az évek során mély tudásra tettem szert, 

kreatív vagyok és komplexen gondolkodom. Személyre szabott megoldásokat keresek és nyújtok.

Mit kell tenned?

Lehetsz alkalmankénti vásárló vagy törzsvásárló, aki a hűségprogram révén nagy kedvezményekhez is hozzáfér. Ne feledd: a Young Livingnél kötelezettségektől mentesen is vásárolhatsz, akár egy hagyományos webshopban. Regisztrációhoz kattints az alábbi linkre: MOST REGISZTRÁLOK. A kulcs az  ajánlói kódom: 2987373 vagy

 1. Vedd fel velem a kapcsolatot és mondd el, mire van szükséged.
 2. Regisztrálj a youngliving.com weboldalon a 2987373 tagkóddal (segítek).
 3. Rendeld meg a kiválasztott termékeket. Kezdésnek és első szárnypróbálgatásnak a Premium Starter Kitet javaslom. (Mi az a Premium Starter Kit? Kattints ide)
 4. Csatlakozz a Facebook csoporthoz, hogy elsajátíthasd a mélyebb tudást.
 5. Beszéljük meg, hogyan tovább – csak terméket szeretnél, miről van szükséged további információra, segítségre.

Már biztosan felmerült benned...

Egyeztess velem időpontot!
Készítsd elő a kérdéseidet és az elgondolásaidat!

A konzultáció során, ami kb. 1 óra, átbeszéljük az üzleti modellemet, elvégezzük a regisztrációt és felállítjuk a 90 napos tervedet.

Szükséged lesz egy számítógépre, telefonra a regisztrációhoz. A termékrendeléshez a bankkártyádra vagy paypal adatokra, amelyen ~200 EUR fedezet van (ez a Premium Starter csomagunk ára szállítási költséggel együtt), ami tartalmazza a 12 alapolajat és egy diffúzort az induláshoz szükséges hatékony tapasztalatszerzéshez.

E-mail címre, telefonszámra, felhasználónévre, jelszóra és egy 4 számjegyű pin kódra, ami az egyéni biztonságod érdekében szükséges az ügyfélszolgálattal történő ügyintézés során.

Az elhatározás!
YL hűségprogramos tagság és havi aktív rendelés minimum 50 pontértékben. (1 pont ~ 1,5 EUR).

A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Tapasztalataim szerint amire szükség van, az a nyitottság és az elszántság a változtatásra és a fejlődésre.

Amennyiben felhasználó szeretnél lenni, úgy egy regisztráció után elsőnek leadott rendelésre, illóolajra a tapasztalatszerzéshez.
Vásárolhatsz alkalmanként is, vagy választhatod a hűségprogramot. A Young Livingnél arra is lehetőséged van, hogy minden kötelezettségtől mentesen vásárolj, akár egy normál webáruházban.

Támogasd magadat és a családodat és a tapasztalataidat oszd meg másokkal is a közösségi média felületeken, a boltban, a baráti beszélgetések alkalmával. Ha pedig ennél komolyabban gondolod és őszintén szeretnél csapatot építeni és vezetővé válni, akkor pedig vedd fel velem a kapcsolatot és építsük fel az üzleti tervedet.

A YL egy wellness vállalat. Az illóolajok erején keresztül érjük el a testi, lelki és szellemi egészségünket. A célunk, hogy a betegségfókuszból felnőjünk a jóllétteremtő fókuszba.
Szerintem a kérdés először, hogy mi a célom és a miértem. Miért akarok bármit is tenni és hova szeretnék eljutni. Amikor ezt meghatároztam, akkor fogom tudni a kialakítani az időkeretet. A hangsúly szerintem a cselekedetekben és a hatékonyságon van.
Ha ezt meg tudnám mondani, akkor egy jós lennék. Azt tudom elmondani, hogy addig a szintig, ahova én eljutottam, azt hogyan értem el.

Röviden: a multi level marketing valós termékhez vagy szolgáltatáshoz kötött üzleti tevékenység. A piramisjáték vagy pilótajáték illegális, ritkán van termék.

Katt ide és nézd meg az erről szóló videót.

Van két gyermekem, szép családom és jövőképem. Csak olyan dologban veszek részt, amit megbízható. A YL vállalat 27 éve működik.

Ezt egy mondatban nem tudom neked összegezni, ezért készítettem egy átfogó cikket a témáról, amit ide kattintva elolvashatsz.

Elég gyakorlatias választ tudok erre adni. Ki kell próbálni a kettő közötti különbséget. És azt is tudom, hogy van, akinek pont elég, amit a boltban kap. Én már nem kötök kopromisszumot és csak a legjobbat akarom magamnak és a családomnak.

A bolti termékekhez nem jár használati utasítás.
A YL termékeihez igen, én, mi vagyunk az élő használati útmutató. Kereskedelmi forgalomban ilyen koncentrációban termékhez jutni nem lehet, csak viszonteladókon keresztül, hogy a terméket és lehetőséget teljes potenciáljában megismertessük az új felhasználókkal.

A koncentrációhoz egy példa:
1 csepp borsmenta olajunk hozzávetőlegesen 28 csésze teának felel meg.

Az illóolaj csak az egyik eszközünk. 600+ termékkel széles az a kör, akiket megszólíthatunk. Nézzük a főbb termékcsoportokat:

 • Baba – mama termékek
 • Vegyszermentes háztartás
 • Ásványi smink
 • Étrendkiegészítők
 • Személyes higiénia
 • Illóolajok
 • Üzlet

Egyre több ember ismeri fel, hogy hosszú távon fontos a minőség. Ha a saját történetünkön és tapasztalatunkon keresztül másokat inspirálunk arra, hogy ők is célokat érjenek el és javítsanak életkörülményeiken, mindig új kapuk nyílnak meg előttünk. Ez az egyik üzleti befektetésünk is egyébként: ebben a témában, ezen a területen fejlődni, személyiséget fejleszteni azért, hogy eljussunk oda, ahova vágyunk és eljuttatni másokat is oda, ahova ők vágynak.

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Írj nekem a kapcsolati oldalon vagy a hello@balinthuberzsuzsi.hu email címen.

Légy olajozott, légy jól!

Szeretnéd megtapasztalni a Young Living erejét?

Ha szeretnél javítani a jelenlegi életminőségeden és szívesen törődsz a környezeteddel is, akkor itt biztosan megtalálod a számodra megfelelő megoldást. Ne feledd: mindenre van olajunk, kötelezettségek nélkül!

Kukkants be a kulisszák mögé

Iratkozz fel a hírlevélre, és azonnal megkapod azt a teljes webinar felvételt, amelyből megtudhatod, hogyan lehet család mellett is profitábilisan üzemeltetni a saját Young Living üzletedet.