Kérd az ingyenes tanácsadást

„Őszi Vitalitás” 🌿🍂

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a belső béke és egyensúly új dimenzióit! 🌈💆‍♀️🌟

Az ősz mindig különleges évszak, tele gyönyörű színekkel, illatokkal és kerti munkákkal. Ugyanakkor az anyák számára az ősz gyakran aggodalmakkal is jár. Az ősz az az időszak, amikor a gyerekek gyakrabban hajlamosak megbetegedni, és ez aggodalommal tölti el az anyukákat.

Sokan osztják azt a nézetet, hogy a negatív energia, érzelmek és a stressz hozzájárulhatnak az egészségproblémák kialakulásához. Az emberi test és az elméje szorosan összekapcsolódnak, és a mentális állapot valóban befolyásolhatja a fizikai egészséget.

Mint 11 éve gyakorló édesanya nagyon szerencsésnek mondhatom magunkat, mert komolyabb betegségek és az orvoslátogatások nem tartoznak a tapasztalatink közé. Az eszköztárunkat már több éve feltöltöttem sok olyan dologgal (eszköz, tapasztalat, tudás), amit tudom, hogy hozzájárult ehhez. Az a célom, hogy minél több ember megszerezzen hasonlóan jó tapasztalatokat.

img 20221025 164027

Mivel mindannyian vállalunk kötelezettségeket (munka, másodállás, vállalkozás), ezeknek meg kell és meg is szeretnénk felelni, ugyanakkor fontos, hogy gyermekeink testi és lelki stabilitását is támogassuk, még akkor is, ha betegség éri őket. Szeretnénk mellettük lenni. Azonban nem mindig könnyű ezt megtenni, otthon maradni. Gyakran felmerül a kérdés, hogy hogyan tudjuk egyszerűbben és kevesebb stresszel kezelni, kevesebb betegállománnyal átmenni a kialakuló helyzeteken.

Mindebben segítségedre lehetnek a gyógynövények és azok koncentrációi. A saját tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy ezek fontos láncszemek lehetnek a gyermekek egészségének támogatásában. Az ősz a tökéletes időszak a természetes gyógymódok kipróbálására és az egészség megőrzésére.

Ezért is nagyon örülök Ittes-Virág Veronika megkeresésének és örömmel csatlakozom a programjához.

Ha szeretnél saját tapasztalatokat szerezni vagy jobban kitágítani az ismereteidet, ajánlom figyelmedbe a stresszmentesítésre összpontosító alábbi programot Egerben, amit garantáltan a gyermekeid egészségmegőrzésében is hasznosítani tudsz majd.

📆 Mikor? 2023. szeptember 29. (péntek) 18:00 órától

🏡 Hol? Egerben, a Lollok házában
A program díja: 4500 Ft / fő

Részletek:
Előfordult már, hogy
🌟 Elvesztetted a hitedet, és szeretnéd visszanyerni?
🌟 Nehéz elengedni valakit vagy valamit?
🌟 Mindennapjaidat a stressz terheli?
🌟 Nehezen alszotok el esténként?

Tudjuk, milyen nehéz ezzel megküzdeni, de ne aggódj, segítünk!

Két kivételes eszköz segít neked megtalálni a belső harmóniát:

🌼 „Az Access Bars – egy rendkívüli testkezelés, amely visszaadja a hitet és nyugalmat” – Ittes-Virág Veronika 2 fiú anyukája, Acces Bars kezelő és tükörkép tréner
🌿”Illóolajok – természetes támogatás az érzelmek és a stressz kezelésében” – Bálint-Huber Zsuzsi 2 lány anyukája, Young Living életmód mentor

Az est során megismerkedhetsz ezekkel az eszközökkel, kipróbálhatod őket. Számos gyakorlatot fogunk közösen elvégezni. Az élmény után egy saját illóolaj-keverékkel térhetsz haza.

Ez az interaktív workshop azoknak szól, akik a kiegyensúlyozottabb mindennapokra és a belső harmónia felé törekszenek.


Nem hagyhatod ki ezt az életre szóló élményt! Jelentkezz most:

📋https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrkBnfYqz3Ez3fgd7-tfCJkYFYtvwywL9R23VbtqAXGWYuqg/viewform

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a belső béke és egyensúly új dimenzióit! 🌈💆‍♀️🌟

Ittes-Virág Veronika & Bálint-Huber Zsuzsi

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: