Kérd az ingyenes tanácsadást

Üzleti siker a Young Livinggel

Rövid ismertető a Young Living nyújtotta üzleti lehetőségről.

Szolgáltatásommal olyan megoldást kínálok a partnereimnek, amivel természetes módon érhetik el és tarthatják meg a testi-lelki-szellemi egyensúlyukat.

Ehhez személyes tanácsadást nyújtok!

Olyan édesanyákat keresek, akik gyermekvállalás után szívesen indítanának saját vállalkozást befektetés nélkül.

Keresek továbbá olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, akik változtatni szeretnének és fókuszuk a wellness megoldásokon van!

RÖVIDEN ARRÓL, HOGY MI A YOUNG LIVING VÁLLALAT?

A YL közvetlen értékesítő cég több szinten történő provízió kifizetéssel

A YL termékek árát kimondottan a minőség és az előállítás határozza meg, és nem a kifizetési terv

A YL –ben mindannyian a saját üzletünket üzemeltetjük etikus, teljesítményarányos, fenntartható, passzív jövedelem eléréséhez. Mindezek egyben életbiztosítás és nyugdíj is egyben.

HOSSZABBAN:

A Young Living a saját termékein keresztül – esszenciális olajok, illóolaj alapú kiegészítők és egyéb termékek –  lehetőséget kínál minden tagja számára, hogy a  felhasználáson túl egy saját, általa elgondolt vállalkozást alapozzon meg és építsen ki. A Young Living tagság kötelezettség mentes, így a felhasználóvá válás nem egyértelműen jelent üzletépítést. A felhasználóvá válás azt biztosítja első sorban,  hogy kedvezményesen juss hozzá a virtuális irodában elérhető termékekhez és ajándékokra tegyél szert.

Miután megismerkedtél a Young Living kínálta lehetőségekkel, bármilyen formában is csatlakozol ahhoz a több, mint egy milliós európai közösséghez, akik küldetésüknek tartják, hogy eljuttassák a YL illóolajokat minden háztartásba a világon, azt fogod kapni, amit szeretnél.

Az üzleti lehetőség azt jelenti számodra, hogy a befektetett energiád és munkád eredményeként jogosult vagy jutalék és bónusz kifizetésre a kompenzációs terv (jutalékkifizetési rendszer) és a lefektetett irányelveknek szerint. Az elérhető jövedelem, az elért eredmények és a megszerzett eredményhez tartozó ranghoz igazodva változik, növekedik.

Mint minden területen, így a Young Living üzletépítésben az elért siker a saját magunk által belefektetett munka, a hozott szorgalom, a fejlődés (és sok minden más), valamint a piaci körülmények függvénye formálja.

A befektetett munkám minden pillanatát élvezem, a mára elért eredményeim is pontosan azt mutatják, hogy a nyugdíjas éveim miatt nem szükséges aggódnom. És ami nekem még nagyon sokat jelent, hogy a Young Living által elért jövedelmem átruházható és örökölhető, így jó eséllyel a kislányunk számára már most megalapoztam a jövőt.

Öröm, ha legalább megengeded magadnak, hogy megismerd az újat! A többi úgy is csak utána fog eldőlni.

Bővebb információt angol nyelven az alábbi oldalon találsz:

YL üzleti lehetőség angol nyelven

Amennyiben nem beszélsz angolul, a magyar nyelvű információt Tőlem tudod megkapni: Kapcsolat

Minden felhasználó számára google drive-on, tréningeken, stb. személyesen adjuk át a szükséges tudnivalókat.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről:

tudod mi az illóolajok svájci bicskája? Melyik illóolajról hitték már az ókorban, hogy "mindent is" gyógyít? Hogy létezik sárkányűző illóolaj keverék? Milyen egy finom életenergiát adó gumibogyó szörp?

ÉRDEKEL? AKKOR NÉZD MEG MOST!