Kérd az ingyenes tanácsadást

Üzleti siker a Young Livinggel

Rövid ismertető a Young Living nyújtotta üzleti lehetőségről.

Szolgáltatásommal olyan megoldást kínálok a partnereimnek, amivel természetes módon érhetik el és tarthatják meg a testi-lelki-szellemi egyensúlyukat.

Ehhez személyes tanácsadást nyújtok!

Olyan édesanyákat keresek, akik gyermekvállalás után szívesen indítanának saját vállalkozást befektetés nélkül.

Keresek továbbá olyan vállalkozásokat, vállalkozókat, akik változtatni szeretnének és fókuszuk a wellness megoldásokon van!

RÖVIDEN ARRÓL, HOGY MI A YOUNG LIVING VÁLLALAT?

A YL közvetlen értékesítő cég több szinten történő provízió kifizetéssel

A YL termékek árát kimondottan a minőség és az előállítás határozza meg, és nem a kifizetési terv

A YL –ben mindannyian a saját üzletünket üzemeltetjük etikus, teljesítményarányos, fenntartható, passzív jövedelem eléréséhez. Mindezek egyben életbiztosítás és nyugdíj is egyben.

HOSSZABBAN:

A Young Living a saját termékein keresztül – esszenciális olajok, illóolaj alapú kiegészítők és egyéb termékek –  lehetőséget kínál minden tagja számára, hogy a  felhasználáson túl egy saját, általa elgondolt vállalkozást alapozzon meg és építsen ki. A Young Living tagság kötelezettség mentes, így a felhasználóvá válás nem egyértelműen jelent üzletépítést. A felhasználóvá válás azt biztosítja első sorban,  hogy kedvezményesen juss hozzá a virtuális irodában elérhető termékekhez és ajándékokra tegyél szert.

Miután megismerkedtél a Young Living kínálta lehetőségekkel, bármilyen formában is csatlakozol ahhoz a több, mint egy milliós európai közösséghez, akik küldetésüknek tartják, hogy eljuttassák a YL illóolajokat minden háztartásba a világon, azt fogod kapni, amit szeretnél.

Az üzleti lehetőség azt jelenti számodra, hogy a befektetett energiád és munkád eredményeként jogosult vagy jutalék és bónusz kifizetésre a kompenzációs terv (jutalékkifizetési rendszer) és a lefektetett irányelveknek szerint. Az elérhető jövedelem, az elért eredmények és a megszerzett eredményhez tartozó ranghoz igazodva változik, növekedik.

Mint minden területen, így a Young Living üzletépítésben az elért siker a saját magunk által belefektetett munka, a hozott szorgalom, a fejlődés (és sok minden más), valamint a piaci körülmények függvénye formálja.

A befektetett munkám minden pillanatát élvezem, a mára elért eredményeim is pontosan azt mutatják, hogy a nyugdíjas éveim miatt nem szükséges aggódnom. És ami nekem még nagyon sokat jelent, hogy a Young Living által elért jövedelmem átruházható és örökölhető, így jó eséllyel a kislányunk számára már most megalapoztam a jövőt.

Öröm, ha legalább megengeded magadnak, hogy megismerd az újat! A többi úgy is csak utána fog eldőlni.

Bővebb információt angol nyelven az alábbi oldalon találsz:

YL üzleti lehetőség angol nyelven

Amennyiben nem beszélsz angolul, a magyar nyelvű információt Tőlem tudod megkapni: Kapcsolat

Minden felhasználó számára google drive-on, tréningeken, stb. személyesen adjuk át a szükséges tudnivalókat.

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: