Kérd az ingyenes tanácsadást

Young Living sikerek a válság ellenére (videóval)

Még a világot próbára tevő időszakban is a Young Living az egyik legjobban támogató, növekvő és továbbra is stabilan működő cég.

2020. márciusában a nyakunkba szakadt egy csomó minden….

Ha csak magamat nézem, egy szopis babával, haldokló kutyával és “otthontanulós” előssel kellett helyt állni (persze, hogy volt segítségem), miközben a férjemet egyik óráról a másikra a határra vezényelték….azt nem tudtuk hova, meddig és mi vár rá ott. De azt sem, hogy mi vár ránk. Jött az ismeretlen és a sok – sok kérdőjel, találgatás. De hát ezt tudjátok úgy is! Felesleges felhánytorgatni.

Arról viszont szívesen írok, hogy még a világot próbára tevő időszakban is a Young Living az egyik legjobban támogató, növekvő és továbbra is stabilan működő cég. És az én vállalkozásom is azóta nőtte ki magát és egy olyan közösségben lehetek, ahol magaslatokat élünk meg, még akkor is, ha most nem erről szólnak a hírek!

Minden rajtunk múlik!

Hogy Brigit idézzem:

“Egy olyan érába értünk, ahol felelősséggel tartozunk a jóllétünkért! Ebbe bele kell fektetni.”

Felismeritek! Egyre többen.

És erről szól a YL:

“Miközben lelkileg és fizikailag erősödsz, segítesz másoknak is. Itt van az idő és a legjobb cégben vagyunk! Az emberek tele vannak toxinokkal és káros gondolatokkal”

Mindenre van olajunk és még a jövdelemkiegészítés is egy karnyújtásnyira van.

Holnaptól lép életbe az új bónusz kifizetési program, ami már egyszer tavaly, pont egy éve elindult és nekem meghozta a várt eredményt.

Ha téged is érdekel, akkor hajrá!

Oszd meg másokkal:

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
balint huber zsuzsi young living uzlet wellness megoldasokkal illoolaj rolam 6
Bálint-Huber Zsuzsi vagyok, hivatásos katona férjem boldog felesége, 2 lány anyukája, Young Living tanácsadó. Azt szeretném, ha az élet könnyed oldalát minél többen megismernék és megmutatnák ezt másoknak is, mert így élni olyan jó.

Kategóriák:

Iratkozz fel, ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről: